Условия за поръчка

Регистрирайте се / Влезте в профила

Можете да разглеждате продукти без да имате профил, но за да ги поръчате е необходимо да се регистрирате. Кликнете Вход, изберете Вече съм клиент или Нов клиент и влезте в профила / регистрирайте се

Добавете продукти в кошницата

Можете да добавите продукт в Кошницата като изберете бутона Добавям.

Поръчайте

Следвайте стъпките в Кошницата: (1) Опции за плащане (2) изберете вид доставка и адрес, (3) изберете начин на плащане и отлагане. Накрая потвърдете поръчката.

Онлайн поръчките се обработват всеки ден от 10.00 до 16 часа, без събота и неделя. Поръчки постъпили след тези часове се обработват на следващия работен ден. След като поръчката е приета за обработка, оператор на pro-zone.bg ще се свърже с Вас за доуточняване на наличността на стоката, адреса и времето за доставка, както и Вашето устно потвърждение.Срокът на доставка за повечето градове е до 2 работни дни след поръчка, с изключение на случая на поръчки в петък, които е възможно да се изпълнят в понеделник или вторник.

За някои населени места, които не биват посещавани всеки ден от куриерска фирма, доставката се осъществява най-често в рамките на 2-3 работни дни.

Кой е моят размер?

За да прецените кой е правилния размер за вас ще ви е нужен шивашки метър. На всеки един наш продукт предварително се снемат размерите, за да осигурим на клиентите си максимална коректност и точност при техният избор. Така винаги ще бъдете сигурни, че купувате точно това, което ви трябва. За да видите таблицата с нашите размери е необходимо да натиснете бутон " Размери на Дрехата ", намираща се до полето за избор на. Към всеки продукт освен размера на етикета сме посочили и подробни размери на дрехата!

Има ли и други цветове и размери от конкретния продукт?

Тъй като основно работим с продукти втора употреба, най-често от един продукт имаме само по 1 размер и цвят, но понякога се срещат и изключения. Ако продуктът съдържа повече цветове и размери ще го пише в дясно от главната му снимка в полетата за избор на цвят и размер.

Как да поръчам в онлайн магазина?

Купуването на стоки онлайн днес е по-лесно от всякога. Трябва само да изберете подходящия за вас артикул и да натиснете бутона „Добави в количката“. После страницата ще ви отведе в нов прозорец, в който трябва да изберете „Поръчай“ ако искате да финализирате поръчката и да си купите само това или ако искате да си купите още нещо да натиснете бутона „Обратно в магазина“.

Как да съм сигурен, че поръчката ми ще бъде изпълнена?

Скоро след като сте направили поръчката, наши колеги ще се свържат с вас за уточнение на адреса и ще ви предоставят възможност да зададете допълнителни въпроси, свързани с пазаруването, веднага след което продуктите ще бъдат предадени на куриер, който да достави всичко до избрания от вас адрес.

Как да отменя или променя направената от мен вече поръчка?

След като сте натиснали бутона „Поръчай“ може да се свържете с нас на посочените телефони в секцията „За контакти“ и да кажете, че искате да промените поръчката или да се откажете от нея. Втория възможен за вас начин е в момента в който наш служител се свърже с вас по телефона вие да замените избрания от вас продукт с друг.

Как да си платя продуктите, които съм закупил?

В момента предлагаме единствено Наложен платеж – плащане на място в офис на ЕКонт или куриера в момента на получаване на пратката.

Кога ще си получа пратката?

Обикновено доставката за големите градове се извършва в рамките на 1-2 дни, а тази за по-малките населени места може да се забави с още 1-2 дни.