За магазина

Pro-Zone.org – стилни оригинални и подбрани маркови дрехи нови и втора употреба!

Скъпи посетители и клиенти на онлайн магазина Pro-Zone.org, благодарим ви, че избрахте пазаруването при нас. Надяваме се, да сте доволни и да оправдаем очакванията ви!

Подбрахме за вас само качествени и оригинални дрехи от световно признати брандове- Армани, D&G, Nike, Adidas, Desigual, G-star, Moncler и др, напълно запазени, без следи от ползване или изцяло нови. Всички дрехи , които се предлагаме са изпрани, изгладени, дезинфекцирани и готови за новия си собственик. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси във връзка със стоките в on-line магазина, тяхната поръчка и доставка.

Можете да ни пишете какви марки и артикули бихте искали да притежавате, за да се постараем да ги включим в асортимента на on-line магазина.

Вашето мнение и предложения са особено важни за нас, за да усъвършенстваме и развиваме постоянно работата си и да ви предлагаме най-доброто, от което се нуждаете.

Можете да се свържете с нас в офиса ни на тел. 0888 49 44 43 от 10 до 18 часа и по всяко време на e-mail: info@pro-zone.org

Защо да избера дрехите втора употреба?

  • Защото не са серийни и всяка дреха е уникална.
  • Защото дрехите втора употреба са модерни. Много от тях са от последните модни колекции.
  • Защото голяма част от дрехите втора употреба никога не са обличани, имат етикет за нова стока.
  • Защото дрехите са на разумни цени.
  • Защото можете да изпитате тръпката от откриването на уникална находка, във вашия стил и размер, в морето от разнообразие.
  • Защото дори и в 5-звездните хотели спалното бельо и хавлиите са многократно употребявани.
  • Защото със закупуването на дрехи втора употреба вие допринасяте за опазването на природата.

Приятно пазаруване и носете с много здраве и късмет избраните от нашия on-line магазин дрехи!